Ara

02.03.2021 tarihinden itibaren başlayacak olan sınav haftasında öğrencilerimizin ulaşım durumunu belirlemek adına oluşturulmuş olan formun doldurulması gerekmektedir.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ocak Ayı etkinleri olarak Sanal Dergimiz ve Sanal Panomuz yayındadır

Ock

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) ve YKS süreçleri başlamıştır.

YKS ve MSÜ Başvurları 4 Şubat' tan itibaren okulumuzdan yapılacaktır.

Ock

Bütün dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği salgın döneminde büyük fedakarlıklarla eğitim faaliyetlerini sürdüren öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve evlerini sınıfa çeviren velilerimize teşekkür ederiz.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle iyi tatiller...

Ara

Yeşil Dönüşüm Ekipleri İş Başında ..

Green Deal Teams at Work

Ock

14 Ocak Perşembe günü UZakatan Eğitim ve Genel Değerlendirme Toplantısı yapılmıştır.

Ock

Uzaktan eğitim derslerinin bir kısmını sınıflarda işlemeye başladık. Öğretmenlerimizin tamamı okulda esnek çalışma şeklinde çalışıyor. Öğretmenlerimiz, yoğunluğuna göre ders veriyor. Okulda ders vermemizin sebebi, öğrencilerimizi okuldan ve ders ortamından uzak tutmamaya çalışmaktır.

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Bilindiği üzere, 2/5/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu bağlamda  Kamu Farkındalığının Artırılması Projesi ile hazırlanan Farkındalık Planı çerçevesinde "Aklınla Verimli Yaşa" mottosu ile oluşturulan görseller tüm iletişim mecralarında yayınlanmaya devam etmektedir.