Ara

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına başvurular 23 Kasım 2020 tarihinde başlayacak ve 22 Ocak 2021 saat 17.30'a kadar devam edecektir.

Öğrencilerimiz başvuru yapmak için gerekli bilgileri incelemeleri gerekmektedir.

Ara

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci, okullardaki sınavlar ve yarıyıl tatili takvimiyle ilgili Bakanlığımız tarafından bazı düzenlemeler yapılmıştır.

Ara

Abdülhamit Han Ortaokulu 8. Sınıf LGS oklu tanıtımı Online olarak ziyaretlerini gerçekleştirmiştir. Okul Müdürümüz Sami ADEM' in sunumunu yaptığı programda, Okul Tanıtım videosu gösterilmiş akabinde müdür bey okulumuz hakkında genel bilgilendirme yapmıştır. Katılımlarında Dolayı Abdulhamit Han Ortaokuluna teşekkür ederiz.

Kas

Ders satleri 08.30 & 12.30 arasında olacaktır.

Bakanlığın bilgilendirmesine göre dersler güncellenecektir.

Kas

Ara Dönem Mesleki Çalışma etkinlikleri kapsamında, Müzik Öğretmenimiz Tolga GÜLER Müzik dinletisi yapmıştır. Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okul müdürümüz Sami ADEM'in destekleriyle okulumuzda tadilat çalışmalarımız başladı. Okulumuzda hasar gören sınıf duvarlarımızın tamiratı,  boya işlemleri ,Sınıf sıralarının silinerek verniklenmesi, Atatürk Büstümüzün Boyanması  vb işlemler , Eğitim ve Öğretime başlayacağımız güne hazırlanıyor.

Kas

Okul Müdürümüz, Sami ADEM Başkanlığında 16.11.2020 tarihinde saat : 11.00 da Ara Dönem Uzaktan Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır.

Toplantıda Müdür Yardımcılarımız Mehmet ORUÇ ve Yasemin TURAN tarafından genel durum hakkında bilgi verilmiştir.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Öğrencimiz , Pınar PALALI' yı göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında okulumuz bahçesinde öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte saygı ve minnetle andık.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla "Kendi Fidanınla Geleceğe Nefes Ol" Kampayası düzenlenmiştir

Bu kapsamda öğrencilerimize Çam ağacı tohumu dağıtılmıştır