Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Çocukların gelişim sürecinde etkin rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bültenin ikinci sayısı yayımlandı.

Ock

Her yeni güne, "Bugün 24 saat ve her saniyesi çok kıymetli" diyerek başlayan "Eğitim Takvimi"nde, "Günün Sözü", "Günün Kelimesi", "Günün Atasözü", "Günün Doğrusu", "Günün Oyunu" gibi bölümler yer alıyor.

Ara

BOR ŞEHİT RAMAZAN KONUŞ FEN LİSESİ STRATEJİK PLANI 2019-2023 GÜNCELLENMİŞTİR.

Ara

2019-2020 Eğitim Öğretim İkinci Yarıyılı 9. Sınıflar Matematik Dersi Ortak Sınavı Kitapçıklar ve Cevap Anahtarı

Ara

Çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri, pratik bilgilerle aktif şekilde desteklemek amacıyla "BİZDEN" adlı aylık bülten hazırlandı.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" bu sene, okulmuzda  yeni bir bakış açısıyla, "yerli üretim" temalı etkinliklerle kutlanıyor

Saygıdeğer Velimiz,

2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında gerçekleştirmekte olduğumuz eğitim araştırmaları devam etmekte olup katılım düzeyleri istenilen düzeyde değildir. Öğrenci anketinde son tarih 27/12/2019 olmasından dolayı öğrenci anketinin doldurulmasını rica ederim.

Link: https://forms.gle/7Df58Nrky84eiz6r5

Sami ADEM