2020 ÖSYM Yerleştirme Sonuçları

2019-2020 Eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizin bir çoğu çeşitli yükseköğretim programlarına yerleşmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarıda emeği geçen yönetici, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin başarılarının bundan sonraki yaşamlarında da devam etmesini temenni ederiz.

29.08.2020 2952

Üniversiteye yerleşme başarılarının yanı sıra gerek  yurt içi yapmış olduğu projeleri ve dereceleri ile adından sıkça söz ettiren Bor Şehit Ramazan Konuş Fen Lisesi, bir öğrencinin akademik başarısının yanında sosyal alanda da başarılı olabileceğini kanıtladı.

14 Tıp Fakültesi, 20 Mühendislik, 2 Eczacılık, 10 Diş Hekimliği, 2 Mimarlık, 2 Hukuk, 2 İşletme, 1 Veterinerlik,7 Eğitim Fakültesi ve Temel ve sosyal bilimler olmak üzere Türkiye'nin en başarılı ve saygın üniversitelerine yerleşmeyi başardılar. Bazı öğrencilerimiz, Türkiye sıralaması iyi olduğu halde önümüzdeki yıl hedeflerindeki üniversiteye yerleşebilmek amacıyla  bu yıl tercih hakkını kullanmamıştır.

Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve velilerimizi tebrik eder üniversite öğrenimleri boyunca daha büyük başarılara imza atmalarını temenni ediyoruz.

Yerleşen öğrencilerimizin bölümlere göre dağılımı:

29-08-2020