Müzik Öğretmenimizin Yazar olarak destek verdiği

Müzik Öğretmenimizin Yazar olarak destek verdiği " Müzik Öğretimi" Kitabı Çıktı.

Müzik Öğretmenimiz Tolga GÜLER, Yazar olarak destek verdiği "Müzik Öğretimi" kitabını yayınlandı.

Kitapta ;

II. Bölüm  Nota Öğretimi Teknikleri

III. Bölüm Ritim ve Melodiden yararlanarak ORFF çalgılarıyla Çocuklar için Şarkıların Düzenlenmesi , bölümlerini hazırlamıştır.

Öğretmenimizi tebrik eder, Başarılarının devamını dileriz.

20.10.2020 1630

KİTAP HAKKINDA;

İlköğretimde müzik, bir öğrencinin eğitiminin önemli bir parçası olarak kabul edilir. Müzik çalışmalarından elde edilen faydalar oldukça fazladır ve çok yönlü bir eğitime önemli ölçüde katkıda bulunur. Öğrencileri yaşadıkları dünyaya tam olarak hazırlamak için müzik, eğitimin vazgeçilmez bir parçası olarak her zaman var olmalıdır. Müzik öğretimi kitabı, öğretmenleri sınıf uygulamaları, müzik dili öğrenimi, kişisel gelişim ve müzik alanlarında ana ilkeleri güncel araştırmalara dayanan çeşitli yaklaşımlarla aydınlatmak ve bu alana bir çerçeve getirmek amacıyla hazırlanmıştır. Bu kitap aynı zamanda, çalışmakta olan öğretmenlerin müzikle ilgili donanımlarına katkı sağlarken sınıf öğretmeni ve müzik öğretmeni adaylarının eğitiminde de kullanılabilir.

20-10-202020-10-202020-10-2020