Öğrencimiz  Pınar PALALI Cumhurbaşkanlığı  Digital Dönüşüm Ofisi tarafından yapılan Siber Zeka Bilgi Yarışmasında  Türkiye derecesi yapmıştır.

Öğrencimiz Pınar PALALI Cumhurbaşkanlığı Digital Dönüşüm Ofisi tarafından yapılan Siber Zeka Bilgi Yarışmasında Türkiye derecesi yapmıştır.

Öğrencimiz , Pınar PALALI' yı göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

13.11.2020 471

13-11-2020

Tüm Türkiye'den yoğun katılımın gerçekleştiği ilkokul, ortaokul ve liseler için düzenlemiş olduğumuz Siber Zekâ Bilgi Yarışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 1 milyonun üzerinde öğrencinin katıldığı yarışmanın kazananları belli oldu. 10 sorunun tamamını en kısa sürede tamamlayan ilkokul ve ortaokul kategorisinde ilk 100, lise kategorisinde ise ilk 50 öğrencimiz listeye girmeye hak kazandı. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, başarı dolu bir eğitim dönemi temenni ederiz.

Lise Grubu listesi için TIKLAYINIZ

13-11-2020

SİBER ZEKA BİLGİ YARIŞMASI NEDİR?

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Siber Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Siber Zekâ Bilgi Yarışması düzenlenmektedir.

Siber Zeka Bilgi Yarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerin siber farkındalık düzeylerinin artırılması hedeflenmiştir.

siberzeka.cbddo.gov.tr sayfasında her eğitim kademesi için siber güvenlik konularını kapsayan 10 soruluk eğlenceli bir test bulunmaktadır. En çok doğru cevabı en kısa sürede veren her kademeden öğrenciler Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Siber Zeka Bilgi Yarışması'na 20 Ekim Salı günü ilkokul kademesi ile başlandı. Ay sonuna kadar devam eden yarışmaya ilkokul öğrencileri 20-23 Ekim, ortaokul öğrencileri 24-27 Ekim ve lise öğrencileri ise 28-31 Ekim tarihleri arasında sisteme giriş yaptılar